Gør dine møder bedre ved at holde dem ude

Som regel foregår hverdagen på det samme kontor fem dage om ugen, og det er lige meget om det gælder møder, frokostpause eller selvstændigt arbejde. Det er nemmest bare at blive på kontoret af praktiske årsager, og så er det blevet til en vane. Men flere og flere er begyndt at afholde deres møder uden for huset – og med stor succes. Det kan være på en nærliggende kaffebar eller hvis du gør brug af muligheden for private dining Copenhagen. For når mødet rykker i nye omgivelser, så vil der opstå ny inspiration, nye ideer og nye løsninger på komplekse problemstillinger, der måske har været på tegnebrættet lidt for længe. Vi vil her give dig nogle gode grunde til, at det godt kan betale sig at bruge nogle ekstra kroner på at afholde dine møder ude af huset.

Et målrettet møde

Møder holder sjældent deres tidsplan, og ofte kan det være svært at nå hele dagsordenen til tiden. Møder i vante rammer er altid i risiko for at blive afbrudt af forstyrrende telefoner, e-mails undervejs og for pludselige pauser. Man kan kort sagt sige, at effektiviteten kan risikere at blive suget ud af mødet, og fremgangen er ikke til at se ligeså tydeligt, som den burde. Afholder du dine møder uden for huset, vil der være en tidsplan, der skal overholdes. Her vil I være forpligtet til at forlade stedet på et tidspunkt, og på den måde vil I få et mere målrettet møde. Det er resultatet af, at man pludselig er ude, og ikke hjemme på kontoret hvor alt andet også befinder sig, og derfor ved man, at jo hurtigere I bliver færdige, desto bedre tid vil man have til at nå videre.

Tilfredshed

Med et møde ude af huset, vil kun de mest relevante deltagere være med, for det har du nemlig sørget for. Du skal aktivt vælge, hvem der skal deltage i mødet, og bare denne stillingtagen vil tilegne dig et mere selektivt blik for, hvem der egentlig skal være med. Denne overvejelse skal man tage som noget særdeles positivt, da man skærper gruppen af deltagere, og dermed bibeholder et stærkt fokus. Samtidig vil du få positiv respons på dit engagement, når du planlægger et møde uden for huset. Den ekstra tid du har brugt vil blive værdsat, og alle deltagere vil også føle, at de er med af en grund. Så måske det kunne være værd at overveje dine muligheder for at afholde møder udenfor de vante omgivelser fremover, i hvert fald indimellem.

Restaurationen

Møntergade 19

1116 København K

33149495