Hvorfor vælge køberrådgivning?

Køberrådgivning er relevant for alle personer, som overvejer at købe en fast ejendom. Ved at tilknytte sig køberrådgivning kan du nemlig få uvildig rådgivning gennem hele købsprocessen. Dette er en stor hjælp, da der er mange aspekter, som skal være helt på plads før købet kan gennemføres. Så kan det være rart at overlade alle de økonomiske og juridiske aspekter til en erfaren køberrådgiver, så du blot skal koncentrere dig om at finde din drømmebolig.

Er køberrådgivning ikke meget dyrt?
Mange vil nok mistænke køberrådgivning for at være en dyr fornøjelse. Prisen varierer fra firma til firma, og du kan for eksempelvis finde en dygtig advokat i Kolding, som tilbyder køberrådgivning til en fast pris. Så ved du på forhånd, hvad prisen er, så der ikke opstår ubehagelige overraskelser undervejs. Når du regner ud, hvor mange penge, som du ellers bruger på boligkøb, så vil køberrådgivningen i sidste ende kun udgøre i minimal andel i forhold til det samlede beløb af købsprocessen. Det er derfor ikke helt ubetaleligt at få tilknyttet en køberrådgiver under købsprocessen. Samtidigt mindskes risikoen for, at boligkøbet giver økonomisk bagslag, når en køberrådgiver er med ind over, hvilket også opvejer i overvejelserne om at investere i køberrådgivning.

Hvad kan en køberrådgiver?
En køberrådgiver vil sørge for at føre dig fra start til slut i købsprocessen. Når du har fundet en eller flere interessante boliger, så vil din tilknyttede køberrådgiver gennemgå alle relevante dokumenter for at sikre, at du er kendt med alle aspekter i boligkøbet. På den måde er det muligt at undgå uforudsete problemer, som kan gøre boligkøbet til et helvede. Når alle aspekter er klarlagt, vil din køberrådgivere vejlede dig i, hvorvidt du bør slå til eller ej. Vælger du at købe boligen, så vil købsrådgiveren hjælpe med alle de økonomiske og juridiske dokumenter, så alt er i overensstemmelse. Her vil købsaftalen særligt være i fokus, da det er her, din køberrådgiver kan tilføje advokatforbehold, hvis der eksempelvis er fejl og mangler i boligen. På den måde bliver der taget de nødvendige forholdsregler, så du ikke pludselig ender med et boligkøb, der giver bagslag. Diverse attester samt skødet vil boligrådgiveren også sørge for at få på plads.

Er køberrådgiveren på min side?
Ja, en køberrådgiver er nemlig på din side. Det er netop derfor, at det er så god en idé at investere i køberrådgivning, da boligens ejendomsmægler i stedet har interesse i at sælge den pågældende bolig. Så har du din egen rådgiver igennem hele den lange boligkøbsproces, som du fuldt ud kan stole på. Denne person vil udelukkende varetage dine interesser som boligkøber og har ikke selv nogen interesse i, at du køber en bestemt bolig. Det er derfor et godt valg at vælge køberrådgivning.

Kaiser Domino Advokatfirma, Advokatpartnerselskab
Kokholm 3 B, 1. tv.

6000 Kolding

78 79 90 80