Design din egen nummerplade

design din egen nummerplade

Har du en følelse af, at din bil ikke bliver udnyttet bedst muligt på nuværende tidspunkt? Måske kører du for sjældent, eller også er den bare for dyr, selvom du behøver den? Kig på din nummerplade, den fremviser 7 tegn, som du betaler en stor afgift for, så det er da velfortjent at have en pæn ramme til dette værdifulde kunstværk. De fleste biler har en nummerpladeramme, hvorpå deres bilforhandlers navn står, men du har faktisk muligheden for at designe din egen nummerpladeholder med navn og logo.

Mulighederne i nummerpladerammen

Du har flere muligheder for at udnytte din nummerpladeramme positivt: fremme dit personlige brand, gøre opmærksom på dine meninger samt reklamere for virksomheder. Du kan nemt skifte nummerpladeramme, og køre med et nyt budskab hver dag for at matche din personlige stil, humør eller nyhed.

Dit personlige præg

Det publikum du kan nå på de danske veje, er ekstremt bredt: Mænd og kvinder i alderen 18-100 år, der keder sig i motorvejskøen. Dette betyder at du har størstedelen af deres opmærksomhed i op til flere minutter og kan påvirke andres humør og opfattelse af dig præcis som i et socialt medie. Du kan benytte din bil som supplement til din Facebook-profil og kreere en form for integreret personlig marketing, som er nødvendigt i vore dage for at opsøge nye muligheder. Derudover bliver andre bilister muligvis mere tålmodige med dig, hvis der står ”Humørfulde Henning” bagpå bilen i stedet for navnet på en ukendt bilforhandler på Fyn.

Internettet er fyldt med stærke personlige holdninger, men der findes et sted, som har flere: Det danske vejnet. Holdningerne er typisk ytret vha. fingersprog og råben, men nummerpladerammen er et roligt og letforståeligt alternativ. Denne er perfekt til stærke samfundsrelaterede meninger og problemer, idet dit publikum i forvejen er irritable, hvilket øger sandsynligheden for, at de tænker over emnet, bliver ophidsede, og selv får en holdning til dette.

Hvis du i stedet bare er meget passioneret omkring dig selv og har en bil du er stolt af, er en underskrift på nummerpladerammen en stilfuld måde at signalere ejerskab på. Det kan sammenlignes med den diskrete underskrift på et kunstværk, som fx et maleri eller et stykke mærketøj, i modsætning til den mindre cool måde at gøre opmærksom på sig selv vha. høj råben og en rustning af klistermærker, som endda også blokerer for udsigten til mesterværket.

Nummerpladerammen.dk

Fabriksparken 23

2600 Glostrup

Telefon: 42 12 43 30