Portrætbilleder får det bedste frem i dine børn

I dag har du med stor sandsynlighed altid et kamera med dig i form at din smartphone. Digitale billeder gør det nemt og bekvemt at indfange enhver situation, netop som den opstår. På stranden, på ferien, til fødselsdag, til bryllup eller i enhver anden situation – kameraet er altid indenfor rækkevidde. Alligevel bør du overveje, om ikke et besøg ved en professionel portrætfotograf i København er en god idé.

Børne portræt

Portrætbilleder som supplement til dine egne billeder

Øjebliksbillederne indfanger dine børn i en situation, et øjeblik, som aldrig kommer igen. Det er fantastisk. Men de færreste af os tager os ud fra vores bedste side, når vi spiser en is på stranden eller danser til en fest. Derfor er portrætfotografiet et rigtig godt supplement til din egen billedsamling. Portrætbilleder ser godt ud på væggen hjemme i stuen og er den perfekte gave til bedsteforældre og andre familiemedlemmer. Samtidig dokumenterer du dine børns barndom, hvilket vil være til glæde for både dig og dem fremover.

Få det bedste frem i dine børn

En professionel fotograf har stor erfaring med at indfange dine børns bedste sider og få deres unikke personlighed til at stå helt skarpt. Fotografen er ekspert og har den tekniske kunnen, som du ikke selv besidder. Lyssætningen skal passe til barnets hudtone. Baggrunden skal komplimentere barnet, men ikke overdøve det. Barnets beklædning skal både afspejle barnets personlige stil og være pænt og præsentabelt. Hvis dit barn er genert, kan fotografen med sin store erfaring få barnet til at slappe af og føle sig godt tilpas, hvilket resulterer i flotte og gode billeder.

Fordelen ved skolefotos

De fleste skoler arrangerer årligt skolefotos. Det er en rigtig god idé at benytte sig af. Dels får du og dit barn årlige klassebilleder, som er hyggelige at kigge på i fremtiden. Og dels får du de portrætbilleder, som er så gode at have. Når der skal tages skolefoto i København, er der altid en professionel fotograf bag kameraet. Det årlige billede vil være som en tidslinje, hvor du kan følge dit barns udvikling, efterhånden som det bliver ældre. Du kan bestille billederne i mange forskellige størrelser som passer perfekt i din pung, i en ramme på reolen eller på væggen.

Portrætbilleder får det bedste frem i dit barn. Snyd derfor ikke dit selv eller dit barn ved ikke at dokumentere barnets barndom med flotte, æstetiske og professionelle portrætbilleder.

Frandsen Fotografi ApS
Klerkegade 19, 1. Th
1308 København K
Tlf. 27 20 27 06