Find en god samarbejdspartner, der skal stå for din snerydning

Snerydning i Odense

En god samarbejdspartner skal opfylde mange krav, hvad angår eksempelvis beliggenhed, fleksible arbejdstider og andre praktiske aspekter. I takt med de senere års øgede opmærksom på den globale opvarmning er der også kommet mere fokus på, at en samarbejdspartner først er god, når denne samarbejdspartner tager ansvar og arbejder med øje for miljøet. Det gælder efterhånden for de fleste brancher at ønsket om miljø frem for profit vinder, og din virksomhed kan også blive endnu mere miljørigtigt, hvis der tages ansvarlige beslutninger med jeres samarbejdspartnere.

Uddeleger opgaverne til miljørigtige virksomheder

Et eksempel på et område, hvor det er oplagt at uddelegere opgaver til miljørigtige virksomheder, er inden for rengørings- og vedligeholdelsesbranchen. Et mindsket forbrug af skadelige produkter vil gavne miljøet såvel som dine medarbejdere, og et eksempel herpå er snerydning. Mange større virksomheder har uddelegeret snerydningen til firmaer inden for snerydning, og her bør der ikke bare vælges den nærmeste og billigste snerydder. Snerydning er netop et område, hvor dit firma har mulighed for at finde en god samarbejdspartner til snerydning, da der de senere år er kommet øget fokus på miljørigtig snerydning.

Bagsiden af den traditionelle snerydning

Undersøgelser viser, at vejsalt er en stor synder, da vejsalten er så stærkt, at den kan trænge gennem jord, fliser og beton ned til vores grundvand, og i sidste ende påvirker vores sundhed. Træer og planter i området vil også påvirkes på negativ vis, da saltet udrydder jordens næringsstoffer på grund af den udtørrende effekt, som saltet har. Vejsalt er derfor på ingen måde godt for din grund og miljøet som helhed, og ovenikøbet viser det sig også, at vejsalt bruges i meget større mængder end nødvendigt. Af den grund vælger flere og flere firmaer inden for snerydning at benytte alternativer til vejsalten samt mindske brugen af vejsalt de steder, hvor det er absolut nødvendigt at bruge vejsalt for at fjerne et meget glat føre.

Find den rigtige samarbejdspartner for din virksomhed

Der findes firmaer inden for snerydning rundt i hele Danmark, og du bør først og fremmest undersøge de firmaer, som befinder sig tættest på din virksomhed. På den måde mindskes CO2-udslippet i forhold til transporten af maskinerne til snerydningen samtidigt med, at samarbejdspartneren hurtigt kan være på stedet, når sneen falder. Så er din virksomhed på Fyn for eksempel sikret at få effektiv snerydning fra Odense hele vinteren, så der hurtigt kan ryddes sne med god samvittighed.

Sneuniverset
Bjerringbrovej 46
2610 Rødovre
38 71 17 00