Her er de bedste destinationer til en golfrejse

Rundt omkring i hele verden gemmer der sig nogle fantastiske destinationer, hvis du drømmer om en golfrejse, du sent vil glemme. Det kan være inden for Europas grænser eller på den anden side af jorden, og det bedste ved det hele er, at du selv kan være styrmand på dit rejseprojekt og finde lige den rejse, der passer bedst til dine ønsker og behov. Men for at hjælpe dig lidt på vej, så er det et par destinationer, som er særdeles gode at overveje. Tanken om selv at skulle planlægge kan godt virke uoverskuelig, men heldigvis udbyder rigtig mange rejseselskaber pakkerejser, som indeholder alt det, du har brug for på din golfferie. Og selvom det kan lyde som en dyr omgang, så er der altid mulighed for billige golfrejser, hvor du ikke skal gå på kompromis med hotellets eller golfbanernes kvalitet.

En rejse inden for Europas grænser

Portugal er en yderst god destination, hvis du drømmer om en golfrejse, der også giver dig mulighed for at opleve. I Portugal finder du både kulturelle oplevelser, flotte sandstrande og god mad, og du vil nemt kunne tage en pause fra golfbanen for at opleve byernes skønhed. Men Spanien er også et populært rejsemål for golfentusiaster, og dette er der en god grund til. Spaniens mange solskinsdage giver dig mulighed for at spille golf året rundt, og den flotte natur danner nogle fantastiske rammer om ferien, hvor du oftest befinder dig i grønne områder. De har nogle af de bedste golfbaner i Europa, men det er ikke det eneste, Spanien har at byde på. For du kan nemt tage et smut forbi en charmerende havneby og spise god mad, eller tage på tur til storbyen Barcelona, hvor der både er museer, lækker mad og strand.

En golfrejse udover det sædvanlige

Mauritius kan muligvis sammenlignes med paradis. For med de hvide sandstrand, det krystalklare vand og de store palmer langs stranden, er det umuligt ikke at nyde tilværelsen her. Øen byder også på spændende oplevelser, såsom et besøg på én af deres mange sukkerrørsplantager. Øen er lidt mindre end Fyn, og derfor kan du nemt rejse rundt til dens mange golfbaner. På den måde får du også set hele øen, mens du transporterer dig fra ét sted til et andet. Mauritius’ tropiske klima byder på den smukkeste natur, som du vil altid være i nærheden af, når du spiller på en af øens golfbaner.

Mulligan Golf Rejser

A.P. Møllers Allé 9

2791 Dragør

20 25 56 66