Få et klimaanlæg på dit kontor

Klimaanlæg på kontor

Et sundt indeklima er det første skridt på vej til et bedre arbejdsmiljø. Det øger ikke kun medarbejdernes generelle velvære, men sikrer også at effektiviteten, produktiviteten og sundheden øges markant. Et klimaanlæg på kontoret kan være med til at sikre den enkelte medarbejders tilfredshed, når det kommer til at sundt arbejdsmiljø. Nedenfor giver vi dig informationer om moderne klimaanlæg og forklarer, hvordan disse kan være med til at gøre medarbejdernes hverdag betydeligt bedre.

Hvorfor er det vigtigt?

Vi har alle prøvet det; uanset hvor spændende en konference, et møde eller et foredrag er vil der tit og ofte komme et tidspunkt, hvor hjernen slår fra. Mange vælger at åbne vinduer, men hvis hovedpinen og trætheden allerede har lagt sig er det ikke en optimal løsning. Et vedvarende dårligt indeklima kan have stor effekt på, hvordan den enkelte medarbejdere trives i dagligdagen. Et klimaanlæg renser ikke blot luften, men sørger også for en helt optimal luftfugtighed og tillader dermed et sundt indeklima dagen lang.

Klimaanlæg til vinteren

Mange virksomheder døjer med dårlig udluftning, og dette er især tilfældet om vinteren. Alle vinduer forbliver lukkede og varmen skrues op. Luften bliver på denne måde ikke udskiftet og det fører ikke kun til et dårligt indeklima, men kan på længere sigt føre til svamp i lokalerne. Hvis cirkulationen af luften ikke er regelmæssig nok vil luftfugtigheden også øges, og man kan risikere at der udvikle svamp.

Forskellige funktioner til forskellige behov

I takt med at efterspørgslen for klimaanlæg er voksende er markedet for disse blevet større og større for hvert år, der er gået. Der findes et hav af forskellige anlæg, men det er vigtigt at du finder præcist det, som vil dække virksomhedens behov. Funktionerne i et klimaanlæg kan være mange herunder regulering af temperaturen, fugtigheden og luftrensning. Nye klimaanlæg har indbyggede filtre, så luften renses automatisk for diverse ting som støv, røg og pollen. Andre anlæg har også en funktion, som tillader frisk luft udefra at komme ind i rummet. Således kan et klimaanlæg også fungere som tempererende aicondition på kontorer i sommerperioden.

Service og eftersyn af klimaanlægget

Hvis man som virksomhed beslutter sig for at anskaffe et klimaanlæg på kontoret, bør man sikre sig, at den kan blive tilset og serviceret, hvis der opstår behov for dette. Ved et køb af et anlæg bør der følge døgnservice med, så man hurtigst muligt kan få problemet løst, hvis der opstår et.

Dankøling A/S
Islevdalvej 41
Rødovre 2610
70 25 94 50