Hvad er naturgas?

Naturgas

Naturgas er et miljøvenligt brændstof, som dannes i undergrunden. Gassen består af plante- og dyrerester, som efter millioner af år i undergrunden er blevet omdannet til naturgas. Gassen kan med fordel bruges som erstatning for olie og kul, som forurener i langt højere grad. Vil du være med til at skåne det lokale og det globale miljø, så kan det være en god idé, at overveje et skift til denne alternative energikilde. I denne artikel beskriver, hvilke fordele der kan være ved at skifte til naturgas fra mere almindelige energikilder som el og olie. Er du interesseret? Så læs med her. Hvis du allerede nu ved, at du gerne vil skifte til mere naturlige energikilder bør du søge efter en professionel og dygtig VVS’er i København. Flere og flere af dem kan hjælpe dig med, at få installeret naturgas som en grønnere og mere skånsom energikilde.

Spar penge og skån miljøet

En af hovedargumenterne for at benytte sig af mere alternative og nye energikilder som naturgas er, at man sparer penge på sine regninger og samtidig skåner miljøet. Grunden til dette er, at naturgas i langt højere grad er mere energieffektivt end mere almindelige energikilder som el og olie. Det er videnskabeligt bevist, at naturgas benytter sig af 20-30 % mindre CO2, når man gør brug af den. Der er tale om en reducering af CO2 op til 40-50 %, hvis man skifter fra olie. Af denne grund vil skiftet til naturgasser skåne miljøet og din pengepung på samme tid. Derfor er det også blevet mere og mere populært, at benytte sig af disse nye energikilder.

Få et tilskud

Hvis du er en af dem, som har besluttet sig for at skifte til naturgasser er der gode nyheder. Virksomheden HMN, som er en af de største naturgasproducenter i Danmark stiller et beløb til rådighed, hvis du vælger at skifte. Virksomheden giver dig et tilskud og et beløb på 3800 kr., hvis du vælger at skifte over til naturgas. Tilmed får du et tilskud svarende til 5000 kr., hvis du skifter over fra almindelig el eller olie. Af denne grund vælger flere og flere, der normalvis benytter sig af el og olie, som energikilder, at skifte over til den mere grønne energikilde, naturgasser. Skiftet til mere grønne energikilder er især blevet populært i København – og hvis du bor her kan du nemt og hurtigt finde en professionel udbyder af naturgas. Du skal blot søge efter naturgas i København, og finde den helt rigtige virksomhed, som kan hjælpe dig med at komme i gang. Det kan være en god idé, at finde ud af, om din bolig er naturgas venlig, før du springer ud i det. Held og lykke.

Leon Petersen A/S
Baldershøj 1
2635 Ishøj
78 77 17 09