Leder du efter et konferencested på Sjælland?

At finde et konferencecenter eller konferencelokale på Sjælland kan være rigtig svært, i og med der er så mange forskellige steder at vælge i mellem. Der vil derfor her komme et par råd til, hvordan man indsnævre det, ved at stille nogle kriterier til, hvad et konferencecenter eller konferencelokale skal indeholde.

  1. Når man skal finde det helt perfekte konferencested på Sjælland, skal man først og fremmest udelukke alt det hedder tilfældige lokaler og forsamlingshuse. Ved at leje sådanne steder, ligger der stadig rigtig mange problematikker og planlægning bag, hvilket selvfølgelig helst vil undgås. Find i stedet et konferencecenter, der har erfaring indenfor dette. Disse kender nemlig til proceduren, og kan stå til rådighed både med planlægningen af selve konferencen, men også under den.
  2. Nu er det blevet indsnævret til et konferencecenter, hvad så herefter? Nu skal man finde ud af, hvad dette sted kan stille til rådighed af udstyr alt efter, hvad man har brug for. Det kunne måske tænkes, at der vil blive brug for en projekter til at fremvise PowerPoints, eller et whiteboard til at illustrere på, og selvfølgelig trådløs WIFI. Kan et konferencecenter ikke tilbyde dette, skal man nok søge videre.
  3. En konference er typisk noget, der foregår over en hel dag, måske endda flere. Det er derfor vigtigt at få både mad og drikke. I stedet for at hyre et cateringfirma og betale i dyre domme for dette, kan man, hvis man finder det rette konferencecenter, lave en pakke-aftale med dem om, at mad og drikke bliver en del af prisen. Her vil man kunne aftale, om det inkluderer morgenmad, frokost og/eller aftensmad, eller om det bare skal være lidt snacks og drikke i løbet af dagen. På denne måde bliver maden tilberedt af professionelle kokke, og man slipper for store varmekasser fra et cateringfirma og selvservering.

At finde det bedste konferencecenter kan være svært, hvis man ikke har nogle kriterier at gå efter. Men hvis man, som beskrevet, vælger et professionelt konferencecenter med høj erfaring og god ekspertise inden for dette område, kan man få rigtige gode pakkeløsninger. Personalet har nemlig så højt kendskab til det, at de både kan stå til rådighed med selve planlægningen af konferencen, og i hvilken rækkefølge det vil være bedst at forekomme, og samtidig med hele opsætningen af inventaret.

Søhuset Konferencecenter

Venlighedsvej 10

2970 Hørsholm

88 70 88 70