Uro til børneværelse

Uro til børneværelse

Der er stor forskel på at indrette til voksne og at indrette til børn. Børn har mange behov, som voksne har lagt bag sig, fx har de rigtig godt af at blive stimuleret af farver, mønstre og bevægelser. Når du skal indrette et børneværelse, er der nogle ting, der giver sig selv, fx at at skal have en børneseng, men har du tænkt på, hvad der skal hænge over sengen?

Det er kun fantasien der sætter grænser

Børn elsker at ligge i deres seng og kigge op på noget flot, som betager dem og underholder dem i timer i træk. Dette kan fx være en uro til børneværelset, som kan fastgøres i loftet eller på sengen, og som barnet kan se på, når det skal sove. Det er kun fantasien der sætter grænser, når det kommer til uroer. Måske vil dit barn synes det er sjovt med en uro med skyer, med balloner, med hjerter eller måske med billeder af personer barnet kender, fx mor og far.  

Køb din uro til børneværelset på nettet

Når du skal købe en uro, er det bedste sted at starte de butikker der sælger børneværelse interiør på nettet. I disse webshops kan du få sendt din uro direkte hjem til din adresse, så du hurtigst muligt kan få sat den op over dit barns seng. En uro vil både stimulere og glæde dit barn, og kan endda fås med musik, så dit barn kan blive lullet i seng af en sød vuggevise, når det er sengetid.

Hvad der skal være på uroen til børneværelset, kommer selvfølgelig an på dit barns køn og interesser. Til piger er det fx oplagt med lyserødt, til drenge lyseblå, men det er selvfølgelig ikke faste regler. Gå efter hvad barnet synes er sjovt, da du på den måde vil få mest glæde af dit køb.

Babyandi

Møllehaven 12A (indgang B)

4040

Jyllinge

71 70 07 76